Je patiënten kun je efficiënt en veilig digitaal verwijzen naar de juiste specialist via ZorgDomein. Ook kun je via ZorgDomein digitaal diagnostiek aanvragen. ZorgDomein is een internetgebaseerde verwijsapplicatie die gekoppeld is aan het HuisartsenInformatieSysteem (HIS).

De belangrijkste voordelen van ZorgDomein:

  • Je krijgt een helder totaaloverzicht van het reguliere zorgaanbod in uw regio, inclusief de toegangstijden tot de polikliniek en eventuele verwijscriteria
  • Je kunt gemakkelijk online een verwijsbrief maken, waarbij de verwijsbrief wordt ingevuld met relevante patiëntgegevens uit het HIS. De brief verzend je via een beveiligde elektronische verbinding.
  • Als vooronderzoek nodig is, kun je dit voor de meeste (functie)-onderzoeken direct aanvragen. Waar mogelijk worden deze onderzoeken gecombineerd met het eerste consult, zodat de patiënt minder vaak naar het ziekenhuis hoeft.

In ons verzorgingsgebied zijn de gegevens van Meander (Amersfoort) en St. Jansdal (Hardewijk)  opgenomen in het ZorgDomein.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over ZorgDomein vind je in het document: ‘Wat is ZorgDomein’.  Of kijk op Website van het zorgdomein Je kunt ook contact opnemen met de Servicedesk van ZorgDomein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 020 – 471 52 82. 

 

Ontwikkelingen behandelingen MKA chirurgie